Recept 05 (0 stemmen)

Mousse gateau

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Chocolade laten smelten in microgolfoven. (of Au Bain-Marie)
  2. Ondertussen de boter mals roeren met garde of mixer. Bloemsuiker bij de boter mengen alsook het eigeel van 7 eieren. Het wit van de 8 eieren stijf kloppen en bij de boter mengen, afwisselend met de gesmolten chocolade.
  3. Springvorm bekleden met koekjes waarvan 1 cm recht is afgesneden en tegen de wand aan de binnenkant rondom naast elkaar rechtop zetten.
  4. De afgesneden stukjes op de bodem verdelen en mengsel erover gieten.
  5. 24 uur laten opstijven in de koelkast.
  6. Eet smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie