Altijd weten wat je gaat eten?
moussaka
Bereidingswijze
- Snij de aubergine in lange repen en bak deze in olijfolie.
- Beleg er een vuurvaste schotel mee.
- Bak het gehakt aan en laat het garen met tomatenpuree, kaneel, oregano en rode wijn.
- Leg er een laag van in de vuurvaste schotel.
- De aardappelen aanbakken in schijven en er een laag van inleggen.
- Daarna nog een laag vlees inleggen en afsluiten met aardappel.
- Maak een dikke bechamelsaus met pecorino of een andere harde schapenkaas
- en giet deze erover.
- laat nog even gratineren in de oven nadat ie eerst gebakken heeft ongeveer 20 min op 175°
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?