mosterdsaus

Deze zacht-pittige mosterdsaus heb je in 10 amper minuutjes gefikst. Overheerlijk bij een gestoomd stukje vis of een sappig varkenshaasje. 

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De boter laten smelten, daarna de bloem en maiszetmeel eronder mengen. Het bouillonblokje in het heet water oplossen en aan het mengsel toevoegen. Het geheel laten inkoken. Daarna de room, peper en zout toevoegen. Op het einde de mosterd of mosterdzaadjes en wat kurkuma of saffraan toevoegen. Alles goed onder mekaar kloppen.

Tip

Wil je graag een mosterdsaus met een mooie structuur? Gebruik dan bij voorkeur graanmosterd.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Hinion op 25 maart 2015 om 19u46

Heerlijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?