Mosselsaus bij frietjes

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 soeplepels mayonaise
  • 2 soeplepels pickels
  • 2 soeplepels water
  • 1 scheutje room

Bereidingswijze

  1. Meng de mayonaise met de pickels, een scheutje room en het water, goed mengen en het is klaar!
  2. Kan goed bewaard worden in de koelkast.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 26 januari 2014 om 18u50

Hoi Monique, Wat bedoel je met pickels? Is dat wat we hier in Nederland piccalilly noemen? Dat gele spulletje met groenten en licht zure smaak? Wij eten dat puur bij de patatjes?

Gepost door Monique_14 op 26 januari 2014 om 19u55

Inderdaad LTC pickels is helemaal hetzelfde als piccalily van Heinz en wordt ook puur gegeten bij frietjes, eigenlijk kan men er alle kanten mee uit, ook in warme sauzen en vinaigrettes groetjes!.

Gepost door Love to Cook op 26 januari 2014 om 19u57

Dank je wel.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?