Recept 05 (0 stemmen)

Mosselen met room

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kuis de mosselen.
  2. Kuis de bleekselderij en lente-uitjes en snij fijn.
  3. Maak een inkruising op de kop van de tomaten en leg deze 12 tellen in kokend water, haal uit het water en koel ze af in ijswater.
  4. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
  5. Kook de mosselen met de selderij, room en flink wat peper in een grote pan tot ze opengaan.
  6. Haal dan de mosselen uit de pan en hou warm. Zeef het kookvocht en laat inkoken tot éénderde.
  7. Voeg de mosselen toe aan de saus en werk verder af met de lente-uitjes en tomatenblokjes, schud goed op en laat 1 minuutje warm worden.
  8. Dien op met zelfgemaakte frietjes en zelfgemaakte mayonaise.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?