Mosselen met kruidenboter

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Mosselen goed wassen. Klaar zetten in vergiet.
  2. Solo smelten, mosselgroenten even aanstoven.
  3. Mosselen even opkoken 7-10 minuten, tot de schelpen open gaan.
  4. schelp losmaken zodat mossel in schelp ligt, zie foto
  5. klein puntje kruidenboter opdoen, bestrooien met kaas
  6. in de oven op 200┬░- 5-10 minuten, niet te lang dan drogen ze uit en worden ze taai.
  7. je kan dit als hapje serveren of als voorgerecht als je zeker bent dat al je gasten mosselen eten.
  8. Smakelijk

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 01 oktober 2014 om 13u23

Kan je ook maken als er mosselen over zijn. Je kan ze dan met kruidenboter en gemalen kaas in de diepvries doen, als je dan eens onverwacht bezoek krijgt . Even gratineren en smullen maar.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?