Mosselen met kruidenboter

Mosselen met kruidenboter zijn het perfecte aperitiefhapje om je etentje mee te beginnen. Snel klaar en supermakkelijk.

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Mosselen goed wassen. Klaar zetten in vergiet. Solo smelten, mosselgroenten even aanstoven. Mosselen even opkoken 7-10 minuten, tot de schelpen open gaan. schelp losmaken zodat mossel in schelp ligt, zie foto klein puntje kruidenboter opdoen, bestrooien met kaas in de oven op 200°- 5-10 minuten, niet te lang dan drogen ze uit en worden ze taai. je kan dit als hapje serveren of als voorgerecht als je zeker bent dat al je gasten mosselen eten. Smakelijk

Tip

Maak je mosselen met kruidenboter, kook de mosselen dan altijd op een hoog vuur: hoe minder lang ze op het vuur staan, hoe beter. 

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 01 oktober 2014 om 15u23

Kan je ook maken als er mosselen over zijn. Je kan ze dan met kruidenboter en gemalen kaas in de diepvries doen, als je dan eens onverwacht bezoek krijgt . Even gratineren en smullen maar.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?