Altijd weten wat je gaat eten?
Mosselen met aromaten en witte wijn
Bereidingswijze
- Ui en sjalot halveren en snipperen, selder in kleine stukjes verdelen.
- Groenten aanstoven in boter zonder te kleuren, onder deksel.
- De uitgelekte mosselen toevoegen, een kookpot max. voor 2/3 vullen.
- Kruiden met peper.
- Kruidenboeket toevoegen.
- Bevochtigen met witte wijn.
- Op een hoog vuur, onder deksel, garen, regelmatig opschudden.
- Peterselie grofhakken.
- Kruidenboeket verwijderen.
- De mosselen in zuivere, warme mosselpan overgieten.
- Met peterselie bestrooien.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?