Recept 05 (0 stemmen)

Mosselen met aromaten en witte wijn

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ui en sjalot halveren en snipperen, selder in kleine stukjes verdelen.
  2. Groenten aanstoven in boter zonder te kleuren, onder deksel.
  3. De uitgelekte mosselen toevoegen, een kookpot max. voor 2/3 vullen.
  4. Kruiden met peper.
  5. Kruidenboeket toevoegen.
  6. Bevochtigen met witte wijn.
  7. Op een hoog vuur, onder deksel, garen, regelmatig opschudden.
  8. Peterselie grofhakken.
  9. Kruidenboeket verwijderen.
  10. De mosselen in zuivere, warme mosselpan overgieten.
  11. Met peterselie bestrooien.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?