Recept 35*** (4 stemmen)

Mosselen gestoofd in rode pepers & paprikasaus met ciabatta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

My recepies

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de wortelen en schaaf ze in lange dunne ‘linten’ of snijd ze in dunne plakken. Haal de basilicumblaadjes van de stelen. Hak de stelen fijn en meng ze met het citroensap, de honing, een snuifje zout, een snuifje peper en de olie. Meng de dressing met de “wortellinten” en laat ze tenminste 10 min. trekken. Roer af en toe om. Doe de mosselen met de groenten en de pastasaus in een diepe pan (verwijder kapotte schelpen en schelpen die wijd openstaan). Breng aan de kook en laat de mosselen met het deksel op de pan in ca. 10 min. gaar worden. Roer 2 x om. Leg het brood ondertussen in de hete oven en laat het gedurende ca. 5 min. lekker warm en knapperig worden. Schep de mosselen in 2 diepe borden. Verdeel de salade over 2 kleine borden en strooi de blaadjes basilicum erover. Serveer het brood er apart bij.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mick610518 op 27 september 2017 om 19u14

Waar zijn de paprikasaus en de rode pepers naartoe ?

Gepost door Solo op 03 oktober 2017 om 12u40

Hey Mick, bedankt voor je terechte opmerking. We passen de titel van het recept aan. Groetjes, het Solo-team.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?