Recept 55***** (3 stemmen)

Mosselen en garnalen met room

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vis - schaal- & schelpdieren

tijd
45 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Los de Maïzena® Plus op in de koude melk. Was de mosselen grondig en laat ze goed uitlekken. Bak de garnalen op laag vuur in een pan met peper en zout gedurende 7 à 8 minuten. Houd ze apart. Hak de teentjes knoflook fijn.
  2. Warm de margarine op in een pan en bak hierin zachtjes de knoflook aan. Wanneer deze begint te kleuren, voegt u de mosselen toe. Wanneer de mosselen openen, voegt u de dille, peterselie en de citroenrasp toe. Los de Maïzena® Plus op in 50 ml koude melk en voeg toe aan de mosselen. Voeg de slagroom toe en roer nog één keer goed door. Voeg vervolgens de garnalen toe en dien direct op in diepe borden.
  3. Strooi over iedere bord wat gehakte paprika en maal er flink wat peper overheen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door alisonneke op 11 juli 2016 om 08u32

Maar een woord voor .Mosselen op de niet klassieke wijze ,buitengewoon lekker en vlug klaar !

Gepost door Solo op 12 juli 2016 om 10u53

Dankjewel voor je berichtje Alisonneke :-) Dat is heel fijn om te horen!

Gepost door Solo op 12 juli 2016 om 10u53

Dankjewel voor je berichtje Alisonneke :-) Dat is heel fijn om te horen!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?