Ingrediënten voor 6 personen
Bereidingswijze
- Snij 3 uien en 1 selder in grove stukken en stoof ze aan.
- Voeg de gewassen mosselen toe en stoof ze mee met de ui en de selder doe de tijm en de laurier erbij.Kruit met p+z bevochtig met wat water en de wijn.
- Dan de mosselen als ze klaar zijn afgieten en voght houden.
- snij opnieuw 3 uien en 1 selder en delook in grove stukken en stoof ze aan, flambeer met de pastis en voeg het mosselvocht toe +/- 1/2 liter. Kruid met p+z curry en kurkuma.
- Kook desoep tot de groenten gaar zijn ,mix de soep en doe ze door een zeef .
- Laat ze nog eens opkoken en zet ze van het vuur en doe de room erbij.
- Kook de basliicum in gezouten water en giet ze dan af, klop de room half op en mix er de
- basilicum door. Doe in kleine glaasjes 2 mossels dan de soep en werk af met de room
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?