Mooi gekleurde couscous salade

Een heerlijke zomerse couscoussalade met tal van vrolijke kleuren: dat ziet er mooi uit op je bord én smaakt ongelooflijk lekker.

Bereidingswijze

  1. Plaats de couscous in ruime kom Verkruimel half bouillon blokje erin Giet kokend water erop en scheutje olijfolie zodat het kan wellen en roer af en toe Snij ui in dunne halve maantjes Snij paprika's in dunne reepjes Wok deze in beetje solo olie Doe de dun gesneden maar grote plakken pepperoni in bakpan en bak ze even. Haal het uit de pan. Bak de jakobsschelpen in de olie die van de pepperoni komt Doe er eventueel nog een scheutje solo olie bij zodat het niet aanbakt Bak de garnalen op het laatst mee. Roer alle ingrediënten door de couscous en knip er de peterselie, dille en koriander over. Strooi de geiten kaas erover Dit gerecht is makkelijk voor grotere gezelschappen te maken. Groenten kunnen ook gevarieerd worden.

Tip

Hou je van een extra smeuïge zomerse couscoussalade? Dan kan je een klontje Solo toevoegen wanneer je couscous gaar is.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?