Mooi gekleurde couscous salade

Bereidingswijze

  1. Plaats de couscous in ruime kom
  2. Verkruimel half bouillon blokje erin
  3. Giet kokend water erop en scheutje olijfolie zodat het kan wellen en roer af en toe
  4. Snij ui in dunne halve maantjes
  5. Snij paprika's in dunne reepjes
  6. Wok deze in beetje solo olie
  7. Doe de dun gesneden maar grote plakken pepperoni in bakpan en bak ze even. Haal het uit de pan.
  8. Bak de jakobsschelpen in de olie die van de pepperoni komt
  9. Doe er eventueel nog een scheutje solo olie bij zodat het niet aanbakt
  10. Bak de garnalen op het laatst mee.
  11. Roer alle ingrediënten door de couscous en knip er de peterselie, dille en koriander over.
  12. Strooi de geiten kaas erover
  13. Dit gerecht is makkelijk voor grotere gezelschappen te maken. Groenten kunnen ook gevarieerd worden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?