Mokkadessert

Ingrediënten voor 6 personen

  • 30 stuks boudoirkoekjes
  • 60 cl cognac
  • 1/2 dl melk
  • 6 el bloemsuiker
  • 3 el oploskoffie
  • 3 dl room
  • 50 gr geroosterde amndelschilfers
  • chocolade koffiebonen

Bereidingswijze

  1. Cognac, melk en 3 el bloemsuiker vermengen om er de koekjes in te drenken. Oploskoffie en de resterende bloemsuiker oplossen in een weinig heet water. Laten afkoelen. De room zeer stijf kloppen en de koffie eronder roeren. Tien koekjes naast elkaar leggen in een schaal en met mokkaroom bestrijken. Een 2de laag koekjes aanbrengen en eveneens met mokkaroom bestrijken, een 3de keer herhalen en bestrooien met amandelschilfers en versieren met chocolade boontjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?