Recept 35*** (6 stemmen)

Moelleux van zwarte chocolade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gebak om van te smullen

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 210°C.
  2. Smelt de boter en chocolade au-bain-marie in een kookpan.
  3. Klop in een beslagkom de twee hele eieren en de eierdooiers op.
  4. Voeg dan de gezeefde bloem toe en klop stevig op.
  5. Schep de poedersuiker door het mengsel.
  6. Voeg daarna het mengsel van gesmolten chocolade en boter toe en roer dit tot een glad beslag.
  7. Vet 6 bakvormpjes in en vul ze met het beslag.
  8. Bak 8 min voor moelleux met een lopend hart of bak ze 10 min voor moelleux met een smeuïg hart.
  9. Haal ze daarna uit de oven en haal ze meteen uit de vormpjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie