Klop het ei los met de suiker en de vanillesuiker.
Zeef de bloem erbij en roer goed.
Voeg het zout toe en meg.
Giet de gesmolten boter erbij en roer goed.
pel de banaan en prak ze fijn.
Voeg de banaan bij het beslag en roer goed.
Verdeel het beslag over zes individuele vormpjes. Vergeet de vormpjes niet in te smeren met boter. Bij het gebruik van siliconen of papieren vormpjes is dit niet nodig.
Duw in elk beslag een stukje pure chocolade tot het net niet meer zichtbaar is.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Zet de vormpjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?