Ingrediënten voor 6 personen
- 50 gr boter
- 90 gr zelfrijzende bloem
- 1 ei
- 50 gr suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 rijpe banaan
- 1 snuifje zout
- 6 blokjes pure chocolade
Bereidingswijze
- Smelt de boter.
- Klop het ei los met de suiker en de vanillesuiker.
- Zeef de bloem erbij en roer goed.
- Voeg het zout toe en meg.
- Giet de gesmolten boter erbij en roer goed.
- pel de banaan en prak ze fijn.
- Voeg de banaan bij het beslag en roer goed.
- Verdeel het beslag over zes individuele vormpjes. Vergeet de vormpjes niet in te smeren met boter. Bij het gebruik van siliconen of papieren vormpjes is dit niet nodig.
- Duw in elk beslag een stukje pure chocolade tot het net niet meer zichtbaar is.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Zet de vormpjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat de moelleux even afkoelen voor het serveren.
- Smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?