Minirollades met golvende abrikozenjus en groentecouscous

0 (0)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de schnitzels met wat peper en zout. Hak de pistachenootjes fijn. Bestrijk 1 kant van elk filetlapje met 0.5 eetlepel abrikozenjam en bestrooi met ½ van de fijngehakte nootjes. Rol ze op tot kleine rollades en prik vast met een cocktailprikkertje.
  2. Verhit in een pan de Solo Vloeibaar. Wacht tot deze mooi bruin wordt, leg de mini-rollades erin en bak ze in een paar minuten aan alle kanten bruin. Voeg 1 dl water toe en laat de mini-rollades in ca. 7 minuten zachtjes gaar worden, draai ze geregeld om.
  3. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en bak hierin de fijngesneden groenten ca. 5 minuten.
  4. Kook ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de couscous met de gebakken groenten en de helft van de koriander en/of peterselie.
  5. Verwijder de prikkertjes uit het vlees. Verdeel de warme groentecouscous over 4 diepe borden en leg de mini-rollades erop. Bestrooi met de rest van de kruiden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?