Recept 45**** (4 stemmen)

mini worstenbroodjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en bak hem glazig in olie. Dompel de sneetjes brood onder in koud water en knijp ze goud uit. Meng de ui met het brood, het gehakt, de tomatenpuree, de kruiden en de peterselie. Snij de velletjes bladerdeeg in Leg op elk stukje wat gehakt en rol tot een worstenbroodje. Las de naden met losgeklopt ei.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de worstenbroodjes op een vel bakpapier. Bestrijk ze met losgeklopt ei en strooi er de sesamzaadjes over. Zet ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door JEANINE1950 op 18 december 2016 om 23u54

lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie