Mini-worstenbroodjes uit de oven

Zullen we snel een tapashapje maken dat iedereen wel lust? Wees gerust: deze huisbereide mini worstenbroodjes laat niemand zomaar voorbijgaan…

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Meng het gehakt met het ei, peper en zout. Voeg paneermeel toe en meng tot het gehakt
  3. niet meer kleverig aanvoelt.
  4. Rol het bladerdeeg open op je werkblad.
  5. Verdeel het gehakt in kleine rolletjes, leg ze op het bladerdeeg en snijd het deeg in stroken
  6. die groot genoeg zijn om de gehaktrolletjes in te rollen.
  7. Snijd elk rolletje in kleine, hapklare stukjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  8. Schuif de mini-worstenbroodjes ongeveer 15 minuten in de oven, tot ze goudgeel kleuren.

Tip

Je worstenbroodjes mooi goudgeel bakken? Trucje: borstel ze net voor het bakken in met wat losgeklopt eigeel.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?