Recept 55***** (6 stemmen)

mini visschelp

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. prei wit in julienne snijden, stoven in klontje solo, af kruiden met peper en zout.
  2. visfilet 10 minuten koken in court bouillon( water, peperkorrels, prei, selder)
  3. visfilet even apart leggen, bouillon zeven.
  4. boter smelten, bloem toevoegen(roux), visvocht bijvoegen, afkruiden met peper en zout.
  5. schelpjes of kleine kommetjes klaarzetten, eerst laagje prei, dan hapklare stukjes vis, kaas op strooien en saus over lepelen.
  6. kan je weer op voorrand klaar zetten in koelkast, 5 minuten opwarmen in oven 200°.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 16 juni 2014 om 14u31

nog zo een receptje dat je voor af kan klaar maken zelfs in vriezen en bij gelegenheid even opwarmen in de oven

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie