Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Mini-tortilla’s uit de oven met chorizo en groene asperges

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
groenten
vlees
recipe image Mini-tortilla’s uit de oven met chorizo en groene asperges
  • 1 bosje groene asperges (ca. 250 g)
  • 6 bosuitjes
  • 100 g chorizo (stuk)
  • 1 blikje kidneybonen (200 g)
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Basilicum (500 g)
  • 4 kleine tortilla’s
  • 80 g geraspte komijnekaas
  • Extra:
  • 1 grote of 4 kleine lange, ingevette ovenvaste schaaltjes
Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Breek de harde onderkant van de asperges af. Snijd de bosuitjes in smalle ringen, de chorizo in kleine stukjes en de asperges schuin in stukjes van ca. 1 cm breedte (laat de kopjes heel). Laat de bonen uitlekken.
  2. Bak de chorizo in een droge koekenpan op een laag vuur gedurende 3 minuten. Voeg de asperges toe en bak ze 3 minuten mee. Roer 2/3 van de saus, de bonen en de uiringetjes erdoor en laat 10 minuten pruttelen. Leg de tortilla’s een voor een in de ovenvaste schaal (of in de kleine schaaltjes), vul ze met het aspergemengsel en vouw ze dicht. Strooi de kaas erover.
Bereiding
  1. Laat de kaas op de tortilla’s in de hete oven in 15-20 minuten smelten en een beetje bruin worden. Verwarm de rest van de saus en geef die er apart bij. Serveer in de individuele ovenschaaltjes of schep de minitortilla’s op bordjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.