Mini pizzahapjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stel de oven in op 200 graden.
  2. Bak, terwijl de oven opwarmt het gehakt rul en voeg de plakjes champignons, gesnipperde sjalot en paprika stukjes toe en bak alles even mee.
  3. Laat het baksel even goed uitleggen in een vergiet, als er teveel vocht van de champignons bij zit.
  4. Snij de plakjes bladerdeeg in 4 gelijke stukjes en leg ze op bakpapier op een ovenplaat.
  5. Start met een flinke theelepel tomatenpasta saus op de stukjes te strijken. Verdeel met een theelepel het gehaktmengsel over de vierkantjes bladerdeeg .Strooi enkele korrels mais op het geheel en strooi als laatste de geraspte kaas erover.
  6. Schuif de bakplaat voor ca 15 minuten in het midden van de oven.
  7. Wij aten ze koud als onderdeel van een hapjesbuffet. Natuurlijk kun je met dit hapje veel variëren en erop leggen wat je lekker vindt. Denk aan salami, olijven, zongedroogde tomaatjes, uitgebakken spekjes, fruit en noem maar op.
  8. Eigen recept en foto

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 22 september 2013 om 14u11

Koud smaakten deze hapjes lekker, maar vers uit de oven of even opgewarmd ,komt de smaak alleen maar ten goede.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?