Mini croque-monsieur

Deze lekkere mini croque-monsieur staan in een half uurtje op tafel. Lekker als lunch of als borrelhapje.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de korsten van de boterhammen. Snijd de ham op maat van de boterhammen. Besmeer de boterhammen met bechamelsaus. Beleg 5 boterhammen met ham. Strooi er wat peterselie en wat peper over.
  2. Leg de andere 5 boterhammen met de besmeerde kant op de ham. Besmeer de bovenkant van de boterhammen met bechamelsaus. Bestrooi met wat peterselie, wat peper en de kaas. Snijd de ongebakken croque-monsieurs in vieren, leg ze op een bord, dek ze af met plasticfolie en zet ze tot gebruik in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 220°C. Zet de mini croque-monsieurs op een met bakpapier bedekte bakplaat en laat ze in de hete oven in ca. 10 minuten lichtbruin worden.
  4. Leg de blaadjes sla op schoteltjes of vierkante amuse schaaltjes en leg de croque-monsieurs erop.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?