Recept 05 (0 stemmen)

MINI CANNELLONI MET HAM EN TUINKRUIDEN

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de lasagnevellen 3 minuten in gezouten water. Laat de uitgespreid opdrogen op een keukenhanddoek
  2. snij de helft van de ham in reepjes, spoel de spinazie, laat uitlekken, pel de ui en knoflook, snipper fijn
  3. fruit de ui en de knoflook glazig in de helft van de olijfolie. Doe er de spinazie bij , laat een paar minuten stoven. Vermeng met de ricotta, eieren, reepjes ham en 100 gra parmezaan. Strooi er bieslook en peterselie bij. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  4. Leg op elk vel lasagne een plak ham. Schep er dan een lepel kaasvulling op. Rol op en snij de rolletjes doormidden.
  5. Bestrijk een ovenschaal met de rest van de olijfolie. schik er de cannelloni in. Leper er tomatensaus bij.
  6. bestrooi met de rest van de parmezaan en zet 15 tot 20 minuten in het midden van de oven op 180°C

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie