Mini-cakejes

Ingrediënten voor 4 personen

  • 60 g kristalsuiker
  • 40 g cassonade suiker
  • 2 eieren
  • 25 cl melk
  • 300 g bloem
  • 1 zakje gist
  • 60 g boter
  • 100 g gehakte okkernoten
  • 2 appels

Bereidingswijze

  1. - Laat de boter smelten
  2. - Meng de bloem, de suiker, de gist en de gehakte okkernoten
  3. - Meng, in een aparte kom, de melk met de eieren en de gesmolten boter
  4. - Snijd de appelen in kleine stukjes
  5. - Vermeng het droge mengsel met het 'natte' en voeg de stukjes appel toe.
  6. - Giet het deeg in kleine cake-vormpjes
  7. - Bak de cakejes gedurende 15 tot 25 min op 180°C
  8. - Indien de cakejes verend aanvoelen zijn ze klaar

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?