Mini-cakejes

Ingrediënten voor 4 personen

  • 60 g kristalsuiker
  • 40 g cassonade suiker
  • 2 eieren
  • 25 cl melk
  • 300 g bloem
  • 1 zakje gist
  • 60 g boter
  • 100 g gehakte okkernoten
  • 2 appels

Bereidingswijze

  1. - Laat de boter smelten
  2. - Meng de bloem, de suiker, de gist en de gehakte okkernoten
  3. - Meng, in een aparte kom, de melk met de eieren en de gesmolten boter
  4. - Snijd de appelen in kleine stukjes
  5. - Vermeng het droge mengsel met het 'natte' en voeg de stukjes appel toe.
  6. - Giet het deeg in kleine cake-vormpjes
  7. - Bak de cakejes gedurende 15 tot 25 min op 180°C
  8. - Indien de cakejes verend aanvoelen zijn ze klaar

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?