Recept 45**** (27 stemmen)

Mini-cake-jes (+/- 16 stuks)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Jolien

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 ° C
  2. Doe de zelfrijzende bloem, suiker, boter en ei in een kom en mix alle ingrediënten tot een homogene massa.
  3. Doe het deeg in een plastic diepvrieszakje en duw het deeg samen in één hoek. Snij een klein hoekje van het zakje en spuit het deeg in kleine papieren cake-vormpjes. Vormpjes voor 2/3 vullen met deeg.
  4. Laat ongeveer een 15 à 20 minuutjes bakken op 175°C.
  5. Je kan ze nog altijd versieren naar eigen smaak.
  6. Met een zelfgemaakt glazuur eventueel met een kleurtje in, marsepein, .........

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie