Recept 05 (0 stemmen)

Mini barbecuevlees met Maasmechelse stoemp voor gourmet of grill

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. mix van mini barbecuevlees
  3. voor 4 personen :
  4. 1 kleine savooikool
  5. 1 kg bloemende aardappelen (bintjes)
  6. 60 gr boter
  7. muskaatnoot
  8. peper en zout
  9. Bereiding:
  10. Schil de aardappelen. Was de savooikool en snij ze in schijven. Kook de kool en de aardappelen afzonderlijk in gezouten water. Maak ze allebei samen - van zodra ze gaar zijn - fijn met een passevite. Laat vervolgens op deze puree de boter smelten. Breng het geheel op smaak met muskaatnoot, peper en zout. Voeg, indien nodig, een beetje melk toe en meng alles. Maak ondertussen het gourmet- of grilltoestel klaar en hou eventueel de Brusselse stoemp nog even warm in een lichtverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie