Altijd weten wat je gaat eten?
Minestronesoep
Bereidingswijze
- We verwarmen de kippenbouillon.
- We voegen de bonen toe en brengen dit aan de kook.
- Dit laten we 30 minuten koken totdat de bonen gaar zijn.
- In een grote pan verhitten we de roomboter en voegen er de fijngesneden wortels, bleekselder en het wit van prei aan toe.
- Dit stoven we gedurende 10 minuten op een zacht vuurtje.
- Vervolgens roeren we er de tomatenpuree door en laten dit onder voortdurend roeren een 2 minuten verder sudderen.
- Dan voegen we het fijngesneden gerookt spek en de teentjes knoflook aan toe.
- We gieten de bonen met de bouillon erbij en roeren alles goed door.
- Breng de soep op smaak met peper en zout.
- Schep de soep in kommen en serveer met Parmezaanse kaas.
- Eet smakelijk.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?