Minestronesoep Antonio

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukken. Snij de selder, de wortelen, de paprika en de aardappel in kleine blokjes.
  2. Snipper de ui en het teentje look fijn. Snij de parmaham in fijne sliertjes. Bak deze drie
  3. ingrediënten in olie tot ze zacht zijn.
  4. Voeg dan de paprika, selder, wortel, en aardappelblokjes toe en meng er de pesto onder.
  5. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook gedurende 10 minuten. Kruid af met peper en zout.
  6. Voeg de tomaten, de bonen en de pasta toe en laat verder koken tot de pasta al dente is.
  7. Bestrooi met Parmezaanse kaas en dien heet op.
  8. Eet smakelijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door blackdog1 op 19 oktober 2010 om 16u36

Zeer geslaagde soep.De parmaham geeft een speciale smaak hieraan.My friends love this.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?