Millefeuille met aardbeien

3 (3)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Steek 12 bladerdeegrondjes uit met een ronde uitsteekvorm met een diameter van 8,5 cm.
  2. Schik de rondjes op een, met bakpapier belegde bakplaat. Bedek deze met een tweede vel bakpapier en nog een extra bakplaat. Zo komt het bladerdeeg gelijkmatig op.
  3. Bak ze ± 15 minuten af in een voorverwarmde oven op 180 °C. Controleer en indien nodig geef je nog enkele minuten extra. (Dit hangt af van de oven).
  4. Snijd ondertussen de aardbeien in stukken. Klop de Solo Crèmefine Pâtisserie samen met de bloemsuiker op en rasp de limoenschil erin.
  5. Stel de taartjes samen: bestrijk een bladerdeegrondje met de Solo Crèmefine Pâtisserie mengeling. Schik hierop de aardbeien en rasp er een beetje limoenrasp over.
  6. Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de limoenrasp en enkele basilicumblaadjes. Als extra kan je nog een coulis maken van aardbeien en bovenop besprenkelen.

Tip

Je kan de silpat mat ook gewoon vervangen door een 2 de vel bakpapier.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door CélineV op 01 augustus 2018 om 12u21

Lekker fris gebak tijdens de zomer!

Gepost door Solo op 01 augustus 2018 om 17u31

Helemaal waar, Céline ;) Zonnige groetjes, het Solo-team.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?