Mihoen met kip

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de prei en de paprika schoon.
  2. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika in blokjes.
  3. Snijd het stukje peper in reepjes.
  4. Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met peper en gemberpoeder.
  5. Kook de mihoen in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
  6. Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin. Pers er het teentje knoflook boven uit.
  7. Voeg de paprika, de reepjes peper en de prei toe met de ketjap en stoof het geheel in 10 minuten gaar.
  8. Was de taugé in een vergiet.
  9. Laat de gare mihoen uitlekken.
  10. Schep de taugé en de mihoen door het kipmengsel en laat het geheel op hoog vuur goed heet worden.

Tip

Lekker met een komkommersalade. Hiervoor heb je nodig: ½ komkommer 1 bosuitje azijn

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?