Mignonettes met witloofrolletjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. -kook het witloof gaar in licht gezouten water(15 a 20)
  3. -wikkel rond elk stronkje een half sneetje kaas een daarna een sneetje ham
  4. Bereidingswijze
  5. -verhit wat boter in een braadpan en bak de mignonettes een 2 aan elke kant goudbruin
  6. Laat op een zacht vuurtje nog even gaar worden maar niet te lang of het vlees wordt droog.
  7. -kruid met peper en zout.
  8. -verhit in andere pan dan boter en leg er de witloofrolletjes in,laat wat kleuren.
  9. -giet het bier in de pan en breng aan de kook
  10. -haal het witloof eruit
  11. -giet het braadvocht met het bier bij het vlees en bind lichtjes met sausbinder

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?