Mignonettes met witloofrolletjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. -kook het witloof gaar in licht gezouten water(15 a 20)
  3. -wikkel rond elk stronkje een half sneetje kaas een daarna een sneetje ham
  4. Bereidingswijze
  5. -verhit wat boter in een braadpan en bak de mignonettes een 2 aan elke kant goudbruin
  6. Laat op een zacht vuurtje nog even gaar worden maar niet te lang of het vlees wordt droog.
  7. -kruid met peper en zout.
  8. -verhit in andere pan dan boter en leg er de witloofrolletjes in,laat wat kleuren.
  9. -giet het bier in de pan en breng aan de kook
  10. -haal het witloof eruit
  11. -giet het braadvocht met het bier bij het vlees en bind lichtjes met sausbinder

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?