Mie-patatjes

Bereidingswijze

  1. Was de aardappelen goed. Snij ze in partjes of plakjes. Overgiet met de olijfolie en voeg alle andere ingrediënten toe. Meng alles heel goed!!!!
  2. Laat een half uurtje marineren.
  3. Neem een grote anti-kleefpan en warm deze op. Giet alles in de pan en laat maar bakken. Regelmatig de pan opschudden of omroeren. Kan ook in de oven klaargemaakt worden. Ongeveer 20 minuutjes laten garen.
  4. Smakelijk!!!!!!!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door scheetie op 14 juni 2010 om 14u34

Deze aardappelbereiding smaakt heerlijk bij rood vlees, bbq, vis, etc....... . Kortom bij de meeste schotels.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?