Altijd weten wat je gaat eten?
Mie met zalm in de oven
Bereidingswijze
- 1: Kook de mie ( zie verpakking) giet de mie af en laat deze uitlekken
- 2: Snijd de prei, de ui en de look fijn
- 3: Neem een wok en gaar je groenten met een beetje water
- 4: Doe de vis bouillon erbij
- 5: Snijd de zalm in mooie blokjes
- 6: Doe de zalm ook in de wok
- 7: Doe de room in een kom en meng het geel van het ei erdoor heen
- 8: De room mag nu mee in de wok
- 9: Breng op smaak met peper, zout en chilivlokken
- 10: Verwarm de oven op 200°C
- 11: Neem een ovenschotel en boter deze in
- 12: Doe de uitgelekte mie erin
- 13: Giet de inhoud van de wok erover
- 14: Doe de gemalen kaas er boven op
- 15: Zet de schotel in de oven ongeveer 15 min
- 16: De laatste 5 min zet je de gril op om de kaas te laten bruinen (licht)
- Drink er een frisse witte wijn bij
- De mie kan je ook vervangen door spaghetti of andere fijne deegwaren
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?