SPOEL DE ROBAARSFILET EN DEP DROOG . SNIJ DE VIS IN DOBBENSTENEN . MENG KERRIE , GEMBERPOEDER , EN BESTROOI ER DE VIS MEE. POCHEER DE VIS IN VISFUMET EN LAAT UITLEKKEN . HAK DE UI EN KNOF LOOK FIJN EN BAK ZE GLAZIG IN BOTER . VOEG BLOEM TOE EN BAK GEHEEL DROOG . VOEG VISFUMET EN ROOM TOE EN LAAT INKOKEN TOT SAUSDIKTE. KRUIDEN MET PEPER EN ZOUT. SNIJ PAPRIKA IN REEPJES EN BLANCHEER IN GEZOUTEN WATER . LAAT UITLEKKEN EN VOEG ZE BIJ DE SAUS SAMEN MET DE VIS . AFWERKEN MET BIESLOOK EN PETERSELIE .
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?