MIDDAGMAAL OSSOBUCO PIET

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. KRUID HET VLEES MET PEPER EN ZOUT EN WENTEL HET IN DE BLOEM . BAK DE KALSSCHENKEL 4 MINUTEN AAN ELKE KANT MOOI BRUIN . SNIJ DE GROENTEN IN FIJNE BRUNOISE EN VOEG ZE TOE . DOOR DE GROENTEN FIJN TE SNIJDEN KRIJG JE EEN MOOI SAUS . DOE DE ZESTE VAN SINAASAPPEL , KNOFLOOK , TIJM , LAURIER EN BASSILICUM ERBIJ . LAAT ALLES EVEN MEE STOVEN . BLUS HET GEHEEL MET WITTE WIJN , SINAASAPPELSAP EN CITROENSCHIL . VOEG DE TOMATENPUREE , DE STUKJES GEPELDE TOMATEN , HET WATER EN DE RUNDERBOUILLON TOE EN LAAT HET GEHEEL OPKOKEN . LAAT NAARGELANG DE GROOTTE VAN DE STUKKEN VLEES 45 MINUTEN TOT 1 UUR GAREN ONDER GESLOTEN DEKSEL . WERK AF MET FIJN GESNIPPERDE PETERSELIE .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door nelemaene op 06 november 2012 om 21u16

Is anders dan mijn recept...goede reden om het eens te proberen !!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?