MIDDAGMAAL KALFSBLANQUETTE

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. SNIPPER DE UI FIJN , SNIJ DE WORTELS IN BLOKJES EN DE SELDER IN REEPJES . DOE HET VLEES IN EEN GROTE KOM EN OVERGIET MET KOKEND WATER TOT HET ONDER STAAT . VOEG DE GROENTEN LAURIER EN TIJM TOE EN LAAT 45 MIN ZACHTJES KOKEN . NEEM HET VLEES EN DE GROENTEN ERUIT EN ZEEF HET KOOKVOCHT . SMELT BOTER DOE ER DE BLOEM BIJ . VOEG DAARNA KOOKVOCHT TOE NEEM VAN HET VUUR AF EN VOEG DE EIERDOOIERS TOE EN WERK AF MET ROOM . BRENG OP SMAAK MET DE KRUIDEN EN CITROENSAP . LAAT DE GROENTEN EN HET VLEES EVEN MEE OPWARMEN MET DE SAUS EN VERSIER MET WAT PETERSELIE .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?