Ingrediënten voor 4 personen
- 1 KG KALFSVLEES IN STUKKEN
- 1 GROTE UI
- 3 GROTE WORTELEN
- 2 STENGELS BLEEKSELDER
- 30 GR BLOEM
- 2 EIERDOOIERS
- 200 ML ROOM
- 1/2 BOSJE BLADPETERSELIE
- 1 CITROEN
- 50 GR BOTER
- 2 LAURIERBLAADJES
- 2 TAKJES TIJM
- 1 SNUIFJE PEPER EN ZOUT
Bereidingswijze
- SNIPPER DE UI FIJN , SNIJ DE WORTELS IN BLOKJES EN DE SELDER IN REEPJES . DOE HET VLEES IN EEN GROTE KOM EN OVERGIET MET KOKEND WATER TOT HET ONDER STAAT . VOEG DE GROENTEN LAURIER EN TIJM TOE EN LAAT 45 MIN ZACHTJES KOKEN . NEEM HET VLEES EN DE GROENTEN ERUIT EN ZEEF HET KOOKVOCHT . SMELT BOTER DOE ER DE BLOEM BIJ . VOEG DAARNA KOOKVOCHT TOE NEEM VAN HET VUUR AF EN VOEG DE EIERDOOIERS TOE EN WERK AF MET ROOM . BRENG OP SMAAK MET DE KRUIDEN EN CITROENSAP . LAAT DE GROENTEN EN HET VLEES EVEN MEE OPWARMEN MET DE SAUS EN VERSIER MET WAT PETERSELIE .
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?