Recept 05 (0 stemmen)

Mexicaanse ovenschotel

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen beetgaar. Snij de paprika's in fijne reepjes en de ui in ringen. Wok
  2. de ui en geperste look in olijfolie en voeg de paprikareepjes toe. Kruid naar smaak met paprikapoeder, peper en zout. Giet de room in een ovenschotel en leg er een laagje tortillachips in. Snij de aardappelen in schijfjes en bedek er de chips mee. Lepel er de gewokte paprika's op. Bestrooi met een laag emmental en plaats de schotel in een voorverwarmde oven op 200°C tot er zich een goudbruine korst vormt. Serveer met sla.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?