Mexicaanse gevulde courgette

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snij de courgettes doormidden en hol ze uit met een lepel zodat je ze gemakkelijk kan vullen, maar ze toch nog stevig zijn.
  3. Bak het gehakt in een pan rul en voeg eventueel de kruiden en bak tot je ze ruikt.
  4. Giet de bonen en maïs af en voeg ze samen met de salsa toe aan het gehakt.
  5. Je kan nu kiezen om de courgette ook nog fijn te hakken en deze aan het mengsel toe te voegen (of gebruik het anders in je volgende soep).
  6. Vul de courgettes nu met het mengsel en verdeel de gemalen kaas erover.
  7. Bak in de oven voor 15 minuten tot de kaas goudbruin is. Serveer met rijst, quinoa of iets anders naar keuze!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?