Ingrediënten voor 4 personen
- 1 pak tortilla's
- 350 gr kipfilet
- 1 rode ui
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 2 tomaten
-
125 ml Solo Crèmefine Licht
- 50 gr geraspte kaas
-
- tabasco
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Snijd de kipfilet in reepjes.
- Pel de ui en snijd hem in ringen.
- Maak de paprika's schoon en snijd ze in ringen.
- Snij de tomaat in blokjes en was de sla.
- Verwarm wat Solo in een antikleefpan en bak de kipfilet goudbruin aan beide kanten.
- Voeg de paprika en de uiringen toe en roerbak alles nog 4 minuten.
- Breng op smaak met een paar druppels tabasco.
- Haal de tortilla's uit de verpakking en wikkel ze in aluminiumfolie.
- Verwarm ze 3 minuten in de oven.
- Vul ze met het kip-groentemengsel , giet er een beetje Solo Crèmefine Licht over en vouw ze dicht.
- Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
- Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in de oven.
Tip
Dien eventueel op met een kruidige tomatensaus.
Andere Solo-leden over dit recept (14)
Gepost door femke sermeus op 11 juni 2015 om 15u35
Super lekker! ik heb er pepertjes aan toegevoegd en de kip gekruid met cayennepeper, paprika, peper en zout. Lekker spicy!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?