Met prei gevulde kipfilet

10 (10)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de filets in en breng op smaak met peper en zout.
  2. Snipper de preistengels fijn en stoof ze in de helft van de Solo met het citroensap.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Laat afkoelen, vul er het vlees mee en bind zorgvuldig toe.
  5. Bak ze in de rest van de Solo beetgaar.
  6. Bak ondertussen het spek in een pan met een antiaanbaklaag zonder vetstof.
  7. Snij de kroppen sla in 2 en schik ze op het spek.
  8. Giet er de bouillon bij, breng op smaak met peper en dek af. Laat op een zacht vuur garen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door pascal lekker op 27 september 2016 om 17u13

je kan ook slahartjes gebruiken

Gepost door Solo op 30 september 2016 om 11u34

Hey, bedankt voor de tip! Groetjes, Solo

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?