Met groene paprikamousse gevulde rode poon

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de paprika’s in de op 160° C voorverwarmde oven en grill ze tot de schil zwart is. Draai ze regelmatig om. Doe ze in een schaal, dek af en laat afkoelen. Pel ze en ontpit ze.
  2. Pureer het vruchtvlees glad en breng op smaak met peper en zout en roer er de Solo Crèmefine Licht door.
  3. Laat op een zacht vuur opwarmen.
  4. Bak de vis aan beide kanten gaar in de Solo Vloeibaar.
  5. Schik een filet op de borden.
  6. Bedek met de paprikaroom en schik daarop nog een filet.
  7. Doe het citroensap in de pan, roer de bakresten los en lepel over de borden.
  8. Dien op met gekookte rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?