met COUSCOUS GEVULDE PAPRIKA'S

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Paprika`s uithollen en het vruchtvlees van de afgesneden deksels fijnhakken.
  2. Courgette in kleine blokjes snijden, kruiden fijnhakken.
  3. Water aan de kook brengen en van het vuur af de couscous er in doen. Even doorroeren en dan laten staan.
  4. De rundergehakt en verse worst mengen en in een pan rul bakken.
  5. Ook de gehakte en gesneden groente bakken en deze vermengen met het gehakt, de kruiden en de los gemaakte couscous.
  6. De paprika`s vullen en bestrooien met gehakte pistachenootjes en pijnboompitten.
  7. In schaal met deksel zetten.
  8. In de voorverwarmde oven 200°C een half uurtje laten bakken

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door anneliehendrik op 07 juni 2013 om 12u45

ERG LEKKER. IK HEB ER EEN ZOET ZURE KOMKOMMER SALADE BIJ GEGEVEN

Hoeveel sterren geef jij dit recept?