Meloenmousse

13 (13)
75 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Ontpit en schil de meloen en mix het vruchtvlees.
  2. Maak een siroop van de suiker en water en los er de gelatine erin op . Voeg bij het gemixte vruchtvlees. Spatel er dan voorzichtig de opgeklopte room bij.
  3. Giet in schaaltjes en laat in de koelkast opstijven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (23)

Gepost door Ritje65 op 11 juli 2017 om 13u52

Allergisch aan gelatine en suikerpatient. Meloenen in de koelkast. Is dit dessert aan te passen zodat ik het toch kan maken en eten? Enig idee hoe dit dan doe? Ben geen keukenprinses dus geen makkelijke opgave voor mij. Julie zijn de keukenprinses en -prinsessen dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Alvast bedankt

Gepost door Solo op 22 augustus 2017 om 12u43

Dag Ritje65, gelatine is helaas nodig voor de stevigheid van het recept. Wat dacht je van een ander gerechtje met meloen? Deze pasta moet je zeker eens uitproberen: https://www.solo.be/nl/recepten/pastasalade-met-meloen-en-gremolata/ Groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?