Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De meloentjes halveren, de pitjes loshalen en samen met het nat eruit laten lopen. Het vruchtvlees met een theelepeltje losscheppen en in een schaal scheppen.
  2. De parmaham in reepjes snijden.
  3. De mango schillen en in kleine stukjes snijden.
  4. Meng de meloenstukjes, ham en mango en verdeel ze weer over de meloenhelften.
  5. Een sausje maken van de zure room met de gembersiroop en rode port. Dit over de vruchten in de halve meloentjes schenken.
  6. Koel opdienen.
  7. super lekker als snel klaaar voorgerechtje of als fris slaatje bij stukje brood als lichte avondmaaltijd

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door gerjo op 10 juni 2015 om 16u07

Heerlijk en lekker recept voor een toetje, snel gemaakt, mijn vrouwtje was heel tevreden over mijn prestatie of presentatie!!! Gerjo

Hoeveel sterren geef jij dit recept?