Recept 45**** (5 stemmen)

Meergranenbrood

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Brood

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. -Voeg de ingrediënten samen en kneed ongeveer 20 min of kneed in kneedmachine .
  2. - Dek het deeg af en laat 40 min rijzen in een oven van 35 graden .
  3. - Kneed het deeg opnieuw gedurende een 3 tal minuten .
  4. - Bol op en leg het in een vorm .
  5. - Laat terug afgedekt 40 min rijzen in de oven van 35 graden .
  6. - Neem brood uit de oven , laat afgedekt staan en verwarm de oven nu op 200 graden .
  7. - Bak het brood nu af gedurende 30 min .
  8. - PS bij droge gist mag men maar 11gr gebruiken
  9. - Smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door sanitroloog op 05 oktober 2018 om 18u46

te veel gist en zout , te weinig water, Mijn recept: 3500 gr bloem- 82 gr gist- 54 zout- 100 boter- 2200 water

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?