Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de ui, knoflook en de stukjes ansjovisfilet met de preiringetjes lichtjes aan in een grote soeppan.
  2. Voeg de tomatenblokjes met het sap , 400 ml water, de laurier bladeren toe en breng dit aan de kook. Laat dit geheel 5 minuten koken.
  3. Snijd de visfilet in stukjes en bestrooi ze met peper.
  4. meng de stukjes vis, met de garnalen en de afgespoelde en uitgelekte boontjes erdoor en laat de soep nog 3 minuutjes zachtjes koken.
  5. Maak de soep op smaak met de Provençaalse kruiden en verwijder de laurier. Serveer met stevig bruin brood voor een complete hoofdmaaltijd.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?