Altijd weten wat je gaat eten?
Mediterrane faisselle
Bereidingswijze
- | Was de tomaten en verwijder hun steel. Snijd ze in dobbelsteentjes, en haal
- de zaadjes eruit.
- 2.| Schil de komkommer, verwijder het midden en snijd in dobbelsteentjes.
- 3.| Schil de uitjes en snijd ze in dunne plakjes.
- 4.| Was de koriander, verwijder de dikke stelen en hak hem ruw.
- 5.| Meng al deze ingrediënten in een schaal, en voeg een snufje komijnpoeder
- toe, twee eetlepels olie, het sap van een halve citroen, zout en peper.
- OPMAAK EN VERSIERING
- 1.| Haal de faisselle uit zijn vorm en plaats hem op het bord.
- 2.| Schik er enkele lepels van de salade rond.
- 3.| Versier de bovenkant van de faisselle met een beetje salade of een blaadje
- koriander.
- 4.| Serveer met warme pitabroodjes en enkele olijven.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?