Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze
- Snij de groenten in stukken (ong 1,5 cm diameter)
- Smelt de boter even in de microgolf.
- Neem een stuk aluminiumfolie en smeer de plaats waar je de vis gaat leggen in met boter/arachideolie.
- Plaats de zalmfilet op de folie.
- Kruid de vis met peper, zout en viskruiden.
- Verdeel de groenten gelijk over de vier visfilets. Gewoon bovenop en rond leggen.
- Kruid de groenten af met peper, zout en viskruiden.
- Overgiet de “bergjes” met passata. Weinig of veel is eigen keuze.
- Verwarm de oven op 180°C hetelucht – 200° C traditionele oven
- Dek elk “bergje” af met de andere vellen aluminiumfolie. Niet proppen maar elke zijde mooi toevouwen. Vouw elke zijde telkens minstens 2 keer om zodat er geen lucht kan ontsnappen Ontsnapt er lucht dan verdwijnt de vloeistof, bakt de vis aan en gaart hij niet goed.
- Zet de pakketjes een half uur in de warme oven.
- Als ze allemaal volledig zijn opgeblazen, zijn ze klaar.
- TIP: Je kan in het pakketje ook aardappelpartjes of rijst toevoegen om een volledige maaltijd te krijgen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?