Mediterraans stoofpotje.( een dag van te voren klaargemaakt nog lekkerder)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter in de braadpan en bak het spek zachtjes uit.
  2. Fruit de ui zachtjes mee en schep het gezouten en gepeperde vlees erdoor.
  3. Bak dit 15 min en schep dan de tomaten erbij met de kruiden en voeg ,de wijn en de bouillon toe.
  4. Laat het vlees 1 1/2 tot 2 uur zachtjes sudderen ( gebruik eventueel een vlamverdeler)
  5. Roer van het vuur af vlak voor het opdienen de crème fraîche erdoor.
  6. Lekker met rijst of puree en boontjes
  7. Met gasten geen stress in de keuken.
  8. Lekker een dag van te voren bereiden.dan opwarmen en de crème fraîche toevoegen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?