Recept 45**** (8 stemmen)

Mechelse asperges met waterkerssalade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Asperges

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en snij ze schuin in 7 stukken.
  2. Was de waterkers en droog goed.
  3. Maak de saus door de Hervekaas te laten smelten in Solo Crèmefine Cuisine. Kruid met peper en zout en laat inkoken tot een mooi geheel.
  4. Bak de asperges gedurende 5 minuten in een pan met Solo Vloeibaar Light en blijf voortdurend roeren. De asperges moeten knapperig blijven.
  5. Kruid de waterkers met olijfolie, ciderazijn, zout en peper.
  6. Leg de asperges op een bord, schik er de waterkerssalade op en overgiet met de Hervesaus.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie