Mascarponecrème met speculaas

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 gr marcarpone
  • 3 eieren
  • 3 eetlepels poedersuiker
  • speculaas

Bereidingswijze

  1. Verkruimel een paar speculozen fijn.
  2. Klop de eidooiers met de poedersuiker wit.
  3. Klop het eiwit goed stijf.
  4. Meng de mascarpone en het eiwit onder de geklopte eidooiers.
  5. Giet de crème in glaasjes afwisselend met een laagje speculaas,eindigen met crème.
  6. Zet de glaasjes 2 uur in de koelkast. Serveer koud en bestooi met cacaopoeder net voor het opdienen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door wullum op 01 december 2010 om 22u57

heeft goed gesmaakt. bedankt

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?